ТОП 5 филми, които не искате да гледате сами

Здравейте!
Този пост няма да е свързан с к-поп. Ако сте фен на страшните филми продължавайте да четете,  защото това е класацията "Топ 5 страшни филми,  които не искате да гледате сами". Приятно четене!
😈😈😈😈😈
1. Екзорсистът ( The exorcist)
Това е класически филм на ужасите. Разказва се за едно напълно невинно момиченце, което е обладано от зъл демон. Филмът е базиран на романа на Уилям Питър Блейти. Направени са общо 10 филма,  но точно този не бих Ви препоръчала да гледате докато сте сами.

2. Полтъргайст ( Poltergeist)
Това не е просто поредният филм на ужасите.  Семейство живее в идилична общност в Калифорния.  Обаче всичко се променя,  когато странни събития развалят техният мирен начин на живот. Ако никога не сте гледали този филм,  а сте фен на ужасите непременно го добавете в списъка си.

3. Вещицата от Блеър ( Blair Witch)
Когато този филм излиза всички фенове на ужасите хукват към киносалоните.  Казват,  че този филм е толкова страшен колкото да събереш всички върколаци, вампири и вещици на едно място.

4. Анабел 2: Сътворението ( Annabelle 2 : Creation)
Няколко години след смъртта на малкото им момиче,  майсторът на кукли и неговата съпруга приемат в дома си монахиня и шест момичета от сиропиталище. Скоро те ще се превърнат в мишена на обсебващото създание на майстора - Анабел.  Ако сте фен на ужасите непременно  трябва да го гледате.

5. История за две сестри ( A tale of two sisters)
Последен в класацията,  но не по важност е един от най-страшните филми, които съм гледала. Разказва се за две сестри ( Су Ми и Су Йеон), които се завръщат след дълго пътуване в родната си къща за да разберат,  че всичко се е променило.  След завръщането им почват да стават много странни неща.  Ако сте страхливи,  но обичате да гледате филми на ужасите НИКОГА не гледайте този филм сами.

Благодаря на всички,  които са прочели този пост. Дано Ви е било интересно. ❤❤❤

Коментари

Популярни публикации от този блог

40 факта за Jungkook

40 факта за Jimin

ТОП 5 сериала с вампири